Back to top

20% KEDVEZMÉNY LÉZERES SZŐRTELENÍTÉSRE

Elysion Pro

VÁGJ BELE A KEZELÉSBE 20% KEDVEZMÉNNYEL

Végleg leszámolnál a zavaró szőrszálakkal? Ints búcsút az átmeneti megoldásoknak és vágj bele a lézeres szőrtelenítésbe, hiszen ha 2021. augusztus 31-ig foglalsz időpontot szeptemberre, akkor 20% kedvezményt biztosítunk számodra bármely kezelésünkből!


Kérd csupán egy, vagy akár több testrészed lézeres szőrtelenítését – nem számít, ha csak egyetlen alkalomra kérsz időpontot, vagy bérletet vásárolsz szeptemberi kezdéssel, a 20%-os akció minden kezelésünkre érvényes!

Mennyit jelent a kedvezmény?

  • Ha a lábszár területén szeretnéd alkalmazni az eljárást, akkor az akció keretein belül 40 000 Ft/alkalom helyett 32 000 Ft/alkalom lesz a kezelés végösszege. Ez 8 alkalom esetében 64 000 Ft megtakarítást jelent!
  • Ha 8 alkalmas bérletet vásárolsz és a hónalj területét kívánod szőrteleníteni, akkor 160 000 Ft értékű bérletet 128 000 forintért vásárolhatod meg, vagyis 2 kezelés ajándék!

MIÉRT NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT?

  • Bármely testrészt választhatod az akció keretein belül. Lehet egy és több területet is!
  • Nem szükséges előre fizetned hogy igénybe vedd az akciót: csupán jelentkezz be egy szimpatikus szeptemberi időpontra augusztus 31-ig!
  • Akár ajándékutalvány formájában is adhatod a kezelést, melyhez online vouchert küldünk Neked.

Vágj bele a lézeres szőrtelenítésbe exkluzív szalonunkban!

Jelentkezz be most, vagy ha kérdésed van, keress minket bizalommal!

Szeretettel várjuk hívásodat:

Luca: +36 20 550 0307

Erika: +36 20 933 0879

vagy írj nekünk weboldalunkon a KAPCSOLAT menüpont alatt!

 

Az akció más promócióval nem vonható össze. A megkezdett kezeléssorozat nem átruházható, valamint időközben nincs lehetőség eltérni a kiválasztott testrészek kezelésétől és másik testrész szőrtelenítését kérni jelen akció keretein belül, a kedvezmény lejártát követően.