Back to top

HÚSVÉTI 20%-OS KEDVEZMÉNY

AZ AKCIÓ EGY VAGY TÖBB KEZELÉSRE IS ÉRVÉNYES!

Képzeld el, hogy idén nyáron nem kell aggódnod a szőrtelenítés miatt. Ugye milyen jól hangzik? Felejtsd el végleg az átmeneti megoldásokat és vágj bele a lézeres szőrtelenítésbe, hiszen április 6-ig 20% kedvezményt biztosítunk számodra!


2021. március 23. és április 6. között egy szuper húsvéti akcióval várunk dunaújvárosi szalonunkban: kérd bármely terület végleges lézeres szőrtelenítését és 20% kedvezményben részesülsz a végösszegből a kezeléssorozat végéig.

HA PÉLDÁUL:

  • Ha a lábszár területén szeretnéd alkalmazni az eljárást, akkor az akció keretein belül 40 000 Ft/alkalom helyett 32 000 Ft/alkalom lesz a kezelés végösszege. Ez 8 alkalom esetében 64 000 Ft megtakarítást jelent!
  • Ha a hónalj (20 000 Ft/alkalom) és az intim (35 000 Ft/alkalom) területek lézeres szőrtelenítését kéred, akkor az akció keretein belül 55 000 Ft helyett 44 000 forintba fog kerülni a két szőrtelenítés együtt. 8 alkalom esetében ez 88 000 Ft kedvezményt jelent!

MIÉRT NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT?

  • Bár a korlátozások alatt nem fogadhatunk vendéget, de az akció akkor is érvényes, ha erre hivatkozva jelentkezel be hozzánk április 6 előtt. Az első kezelésedre nem probléma, ha május végéig kerül sor!
  • Bármely testrészt választhatod az akció keretein belül. Elég egy területet is!
  • Nem szükséges előre fizetned vagy bérletet vásárolnod, hogy igénybe vedd az akciót: elég, ha mindig a kezelésed napján fizetsz, ami 6 hetente esedékes.
  • A kedvezmény bérletekre is érvényes!
  • Akár ajándékutalvány formájában is adhatod a kezelést, melyhez online vouchert küldünk Neked.

Vágj bele a lézeres szőrtelenítésbe exkluzív szalonunkban, és indítsd a nyarat magabiztosan, sima bőrrel! Ne feledd, a kezelés sorozatot nem kell félbe hagynod nyáron, hiszen a csúcsmodern diódalézeres Elysion-pro gépünknek hála bőröd végig biztonságban van és sértetlen marad!

Jelentkezz be most, vagy ha kérdésed van, keress minket bizalommal!

Szeretettel várjuk hívásodat:

Luca: +36 20 550 0307

Erika: +36 20 933 0879

vagy írj nekünk weboldalunkon a KAPCSOLAT menüpont alatt!

 

A húsvéti akció más promócióval nem vonható össze. A megkezdett kezeléssorozat nem átruházható, valamint időközben nincs lehetőség eltérni a kiválasztott testrészek kezelésétől és másik testrész szőrtelenítését kérni jelen akció keretein belül, a kedvezmény lejártát követően.