Back to top

NŐNAPI PÁROS KEDVEZMÉNY AZ ELYSION SZALONBAN

Nőnapi kedvezmény

EGYIKŐTÖK KEZELÉSÉT FÉLÁRON BIZTOSÍTJUK*

 

Nőnap alkalmából egy különleges páros kedvezménnyel szeretnénk kedveskedni visszatérő és új vendégeinknek: ha március 8-ig párban jelentkeztek be hozzánk végleges lézeres hónalj szőrtelenítésre, akkor az egyik kezelés árából 50% kedvezményt adunk!
 
 

MIT IS JELENT EZ PONTOSAN? 

  • Ha most ketten jelentkeztek be hónalj szőrtelenítésre egyidőben, akkor az egyik kezelés ára 20 000 Ft helyett 10 000 Ft-ba fog kerülni. A kedvezményt a kezelés sorozat végéig biztosítjuk számotokra

  • A tökéletes eredmény érdekében kb. 8 alkalom szükséges, amit 6 hetente szükséges megismételni a kezeléssorozat végéig. Ha a kedvezményt megosztjátok, akkor 15 000 Ft-ba kerül a kezelés fejenként és alkalmanként. Hát nem nagyszerű?

KIK VEHETIK IGÉNYBE A KEDVEZMÉNYT?

Az akcióban részt vehetsz kedveseddel, legjobb barátoddal vagy barátnőddel, édesanyáddal vagy testvéreddel. A döntés a Tiéd, a lényeg, hogy egyszerre ketten jelentkezzetek be!

 

A PROMÓCIÓ PONTOS RÉSZLETEI:

  • Az akció csak hónalj lézeres szőrtelenítésre vonatkozik és a teljes kezelés sorozatra érvényes.

  • Elég bejelentkeznetek nálunk a promócióra hivatkozva március 8-ig, az első kezelésetekre nem probléma, ha március végéig kerül sor.

  • Csak az első időpontra kell közösen eljönnötök, a második kezeléstől nem szükséges egy időpontban érkeznetek a pároddal.

  • Nem szükséges előre fizetnetek vagy bérletet vásárolnotok: elég, ha mindig a kezelés napján fizettek,

  • Akár ajándékutalvány formájában is adhatod a kezelést, melyhez online vouchert küldünk Neked.

Vágj bele a lézeres szőrtelenítésbe exkluzív szalonunkban, és indítsd a nyarat magabiztosan, sima bőrrel! Ne feledd, a kezelés sorozatot nem kell félbe hagynod nyáron, hiszen a csúcsmodern diódalézeres Elysion-pro gépünknek hála bőröd végig biztonságban van és sértetlen marad!

Jelentkezz be most, vagy ha kérdésed van, keress minket bizalommal!

Szeretettel várjuk hívásodat:
 
 
vagy írj nekünk weboldalunkon a KAPCSOLAT menüpont alatt!
 
A nőnapi akció más promócióval nem vonható össze. A megkezdett kezeléssorozat nem átruházható, valamint időközben nincs lehetőség eltérni a kiválasztott testrészek kezelésétől és másik testrész szőrtelenítését kérni jelen akció keretein belül, a kedvezmény lejártát követően.